Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Hogy sikeresen feldolgozzuk az Ön megrendelését, szükségünk van az Ön keresztnevére és vezetéknevére, címére, e-mail címére és telefonszámára. Ezek az adatok segítségével ki tudjuk küldeni Önnek a kívánt termékeket, illetve értesíteni tudjuk Önt a rendelés folyamatának állapotáról.

Biobašta Čikosnevében kötelesek vagyunk vásárlóink az adatainak védelmére. Csak a szükséges, általános adatokat gyűjtjük a vásárlóról, adatokat amik szüségesek az együttműködéshez és a felhasználó értesítéséhez a jó együttműködési szokások szerint a minőséges szolgáltatásnyújtás érdekében. Lehetőséget biztosítunk a Vásárlónak, hogy szeretnének-e vagy sem a levelezési listán maradni, ami a reklámkampányra szolgál. Minden adatot a Vásárlóról szigorúan őrzünk és csak azon dolgozók juthatnak hozzá, akiknek szükséges a munkájuk elvégzéséhez. Minden ittdolgozó felelős az adatok védelmének tiszteletbentartására.

A felsoroltakon kívül adatokat gyűjtünk és dolgozunk fel a termékekről, amiket a látogatóink keresnek és vesznek, valamint az oldalakról, amiket felkeresnek. Ezeket az adatokat arra használjuk fel, hogy javítsunk a kínálatunkon, a weboldalunk kinézetén és hogy könyebb és biztonságosabb felhasználast és vásárlást biztosítsunk Önöknek. Biztosítjuk Önöket, hogy a begyűjtött adatokat más célokra nem használjuk.